.

.

A fehér Ház Ház stílusos, elegáns virág minőségű gyanta szövet doboz gyanta kézműves díszek otthoni kiegészítők

A fehér Ház Ház stílusos, elegáns virág minőségű gyanta szövet doboz gyanta kézműves díszek otthoni kiegészítők

HUF 22680.00
Az áru mennyisége

Szeretnék venni egy eladó?
Alibaba teszünk nagykereskedelmi, nem kiskereskedelmi
2. A szülés után értesítjük önt szállítási határidő, a megrendelés számát, a szállítási osztály elérhetősége. Ingyenes regisztráció Ház Ház hivatalos honlapján hozzá egy tag, hogy élvezze a legalacsonyabb nagykereskedelmi ár, kedvezőbb várom, hogy gyere, gyűjtsük össze. Szállított 48 órán belül kifizetése után. A termékeket nagykereskedelmi hogyan?
Pro, helló! NEKÜNK ház, ház, haza, kézműves közönség teljes 500 dollárt a támogatás, 500 dollár díj 30 dollárt, csomagolási díjak.
Származási hely : Guangdong
Nyomtatott LOGÓ : Lehet
Hogy a szabadalmi források : Nincs
Méret : 23 X12 X10cm
Felszíni Technológia : Festett
Kivitelezés : Csiszolás
/>
[Termék Kód] 38041
[Áru, anyag] gyanta
[Árucikk csomagolásán] sárga doboz + doboz + fa
[Méret] 23 X12 X10 CM
[DB] 8 / doboz
Finom textúra, természetes színű, retro divat értelemben,
Arról, nagylelkű, még részleteket kifejezés az élet, hogy adjunk egy egyedülálló varázsa
Megfelelő helyet a nappali, étkező, mind a funkcionális, szép dohányzóasztal
GYIK alatt
1. Tekintettel hiányosságai, hogyan kell kezelni?
A cég főleg a kézműves mesterségek, nem képes megfelelni a mechanikus termék olyan tökéletes, tehát nem zárja ki, hogy egyes termékek jelennek meg, trachoma, majd apró hibái, ez a saját jellemzők kézműves! Adunk mielőtt a szállítás különleges minőségi ellenőrzés személyi ellenőrzés, szedés, biztosítják a tökéletes, ha a profi, aki mindig problémája van, vagy nem tűri a legkisebb hiba, kérjük, gondosan a következő egyedülálló!
7. Persze, azt is adja meg a saját ismerős logisztika, logisztikai vállalatok, mondja el nekünk elérhetőségét, címét. Támogatja a nevében?
A részletekért, kérjük, forduljon a Befektetési Igazgató, QQ : 613036102
4. Mikor a kapcsolatot?
A nyitvatartási idő hétköznap : 8 : 305 : 30 Hétvégén : 9 : 00-4 : 30pm fennmaradó időben a teljes-idő ügyfélszolgálati menedzser lehet, hogy közvetlen telefon : 15355337383 cédrus
5. Ha azt feltételezzük, hogy az egész, ez növeli a költségeket az értékesített termékek, nem lehet fenntartható, hogy az ön számára több alacsony költség, magas minőségű termékek, egyik fele a kockázatot a jelenlegi érett hálózati üzemeltetőknek egyhangúlag jóváhagyott kezelési program! Ha nehezen fogadja el, vagy egy-egy rakomány, kérjük válasszon óvatosan, mert a kiválasztás, a szállítók, hanem akkor is, amikor úgy döntünk, az ügyfelek, mi szeretnénk választani egy hosszú távú ügyfél -, kéz a kézben, fejlesztés. Részletes konzultáció ügyfélszolgálat!
3. Ha a vendégek a medve, az ügyfél növeli a költségeket, illetve kockázatot a beszerzés nem maximalizálja az érték. Nagykereskedelmi minden Logisztikai (megadhatja, nem tudunk neked segíteni találni egy megbízható logisztikai) kell fizetni a árufuvarozás, logisztikai megemlíteni az egység, fa áruk díj bevétel 5 dollár / 500 dollár, stb. Tekintettel szín kérdések
Minden termékünk képek, részletek a terv 100% valódi esélyt, de más fény problémák vagy a számítógép, monitor, lehet, hogy egy kis szín, egy normális jelenség, remélem a barátaim értem, köszönöm!
8. Törekedni fogunk arra, hogy a legjobb, megpróbál találni egy megbízható logisztikai vállalatok, jó kommunikáció, hogy biztosítsa a biztonságos az áruk érkezése. Tekintettel a szállítási módszerek
Yiwu városok, megyék szerte az országban, alapvetően közvetlen logisztika, logisztikai választani, ha úgy dönt, hogy a legközelebbi kirakodás pont. Megérkezett a termék nem javítható, kérjük, készítse el a képeket, hogy az ügyfélszolgálati 48 órán belül, hogy megerősítse, akkor archívum fenntartásokkal kezelik a következőképpen : minden medve fél veszteség, megérkezett a következő vásárlás ugyanannyi pénzt a cégek, amelyek az elv a win-win együttműködés, mert a kárt okozta, a veszteség mindkét egyoldalúan, ha a medve, továbbra is nehéz elérni win-win. Arról, hogy sérült a termék kezelése?
A társaság eladott termékek felelős az egész, a termék csomagolásán. A kérdés a fa díjak
A cég termékei többnyire kerámia, törékeny, fel van töltve, 5 dollárt, fa áruk költségek 500 dollár, 1000 dolláros díj 10 dollár, stb.

R

Hasonló termékek a kategóriában