.

.

sep-store PASS-2 Alumínium váz Amp esetben Power amp DIY szekrény doboz

sep-store PASS-2 Alumínium váz Amp esetben Power amp DIY szekrény doboz

HUF 21330.00
Az áru mennyisége

BS4307 Alumínium váz előerősítés esetben DAC kabinet tápegység doboz L155-39
Termék Leírás Lista : Burkolat X1 csatlakozóaljzatba X1 méter X4 Alumínium kilincs X 1db Power kapcsolót X 1 Támogató csavart ( azt is elfogadja, egyéni CNC vágott más lyukak, ha kell. Kérjük, lépjen kapcsolatba velem) Méret : Külső méretek : szélesség 211mm Magasság 90mm Mélység 257mm Belső méretek : Szélesség 161mm Magasság 84mm Mélység 246mm Radiátor : 84 mm magasság 246 mm hossz , aljzat vastagsága 5 mm
Súly : 2,8 KG Az Alsó alapértelmezett, nem Szellőző s. Bac k panel alapértelmezett egyetlen Egy C power lyukak pedig egy Kapcsoló lyuk. Mi CSAK akkor fogadja el . Fizetés 3 napon belül az aukció vége idő. A nem Fizető ajánlattevők fog jelenteni. Szállítási adatok az Összes elem kerül kiszállításra 1-3 munkanap (kínából)kézhezvételét követően a fizetés.
CSAK akkor küldünk a tétel a vevő székhelye,Vevő felelős a postai cím eladások Customs & vámok : A határokon átnyúló tranzakciók.nem vagyunk felelősek tarifák, illetve feladatokat. Azonban a vásárlók lehet a felelős azért, általában alkalmazandó vámok, valamint a vámok által kért adott ország törvényei
Vissza & Tőzsde :
>> Egyes elemek vissza elfogadott követő 7 napon belül a vevő fogadása, az elem.(lásd a részletesen leírni)
[Ha a DOA (Dead on Arrival), kérlek jelentkezz 3 napon belül]
>> Vissza gombnak, hogy új, unworn, illetve az eredeti állapot.
>> Miután a visszatért elem, akkor visszatéríti az ügyfél a cikk árát ( kivéve a szállítási költséget, illetve a ) rólunk Kedves vásárlók! hálásak vagyunk a szakmában. Visszajelzés az életünk,ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést, majd értékelje a tranzakció adatait (Részletes Eladó Ratings) egy "TÖKÉLETES, 5 CSILLAG". (Ha értékelje a szállítási idő része kérjük, vegye nemzetközi tranzit figyelembe.) A felismerés lesz, hogy minket abban, hogy fejlesszék üzleti szolgálja jobban. köszönöm !
A cél az, hogy győződjön meg róla, hogy boldog vevő, kellemes ünnepeket! kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, a negatív visszacsatolás, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, de mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Lépjen kapcsolatba velünk, Ha bármilyen kérdése vagy problémája lenne a rendelését, kérjük, írjon nekünk. Igyekszünk a legjobb válasz e-mailt, hogy 24 órán belül.

R

Hasonló termékek a kategóriában