.

.

P1000 P6200 LCD képernyő BP070WS1-100 LCD-képernyő

P1000 P6200 LCD képernyő BP070WS1-100 LCD-képernyő

HUF 9658.00
HUF 13230.00
-27 %
Az áru mennyisége


[arról, hogy aláírja]
A baba telt el szigorú minőség-ellenőrzés, de nem garantálja a kár, hogy a baba a szállítási folyamat. Szóval, mielőtt aláírja a baba, Kérjük, ellenőrizze a logisztikai cég személyzet. Ha a baba nem felel meg, vagy a baba sérült, kérjük, ne írja alá, majd lépjen kapcsolatba velünk az idő . Jele, hogy felismerte a megjelenése baba ép, teljes tartozékok, valamint megfelel a követelményeknek. Nem fogadja el a termék kézhezvételét követően, a termék színe, stílusa, kellékek, más kérdésekben nem tért vissza, hogy a követelményeknek. Köszönöm a megértést
[telepítés teszt]
Ez a bolt - LCD érintőképernyő termékek átvétele után a vendégek az első a vizsgálati ne tépd le a védőfóliát a feltevést, egy gép, Hogy kapcsolja ki a képernyőt, majd kapcsolja be a vizsgálat, egyébként a boot folyamat, a folyamat változó a képernyő könnyen kiég az alaplap), ha van egy szakadás film sor nyilvánvaló gyűrődések Hatása a két eladó nem tartozik a hatálya vissza, a kiegészítők nem szerepel a garancia. Ha a visszaküldött áru, kérlek, becsüld meg az árut. Nem OK képernyőn, anélkül, hogy kárt tudunk biztosítani csere
- a baba alacsony értékesítési, árufuvarozási a baba csere időszak, javítás időszakban a vevő által.
[értékelést]
- miután a tranzakció végrehajtását, kérjük, gondoskodjon a teszt baba a lehető leghamarabb, valamint a (nincs hiba a vizsgálat után a baba), hogy Taobao időben történő visszaigazolása, értékelés, nagy jelentőséget tulajdonítunk a jogot, hogy a dicséret; termékeink kis, kérjük, erősítse meg a termék minőségi problémák után 3 napon belül a számlát az áru erősítse meg a nyugtát. Köszönjük a megértést! Ügyfelek, akik kapnak árut, több mint 4 napig nem értelmezhető akként, hogy a garancia majd visszatért szolgáltatások!
Kérlek, hagyd, hogy a vevők vásárlás adni objektív, pártatlan értékelése a tranzakciós folyamat vagy után érkezett áru, ha bármilyen panasza, valamint javaslatokat, először is meg kell adni a levél vagy telefon, vagy szeretné felvenni a kapcsolatot a tulajdonos, a tulajdonos ad a megfelelő megoldást, kérjük, győződjön meg róla, hogy megoldja a re értékelése; köszönöm szépen! Nincs ok, amiért a szegény, a boltban nem ad értékesítés utáni szolgáltatás! Egyszer venni, a fenti tételeket tekintik engedélye nélkül!
[mail]
(1). Az általános áruház által express szállítás : Yuantong express, ha van más módja, a szállítás, valamint a tulajdonos a telefont, kérlek, hogy összejátszanak, vásárolok, hogy más szabályok gyorsposta, egyébként az alapértelmezett véletlen.
(2). Szállítási idő : vedd belüli szállítás 1 napon belül fizetési. Reggel a rendes fizetés, akkor szállítják a napon, vagy a következő nap a szállítás.
(3) express Hubei, Guangdong, Jiangxi, általános () 1-2 Napon megérkezett a távoli területek általános express 3-4 érkezése a nap, fényképezett után kell módosítani az árat, kérjük lépjen kapcsolatba a tulajdonossal majd fizetni, sürgős barátok választhat SF fizetni .

R

Hasonló termékek a kategóriában