.

.

12616 CMAM-IMPLANT05 Fogak, Fogászati Implantátum Modell, Az Alsó Állkapocs Fúrás Képzés

12616 CMAM-IMPLANT05 Fogak, Fogászati Implantátum Modell, Az Alsó Állkapocs Fúrás Képzés

HUF 6477.30
Az áru mennyisége

316880, kinyitjuk a Sep. Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt fizetni.
CMAM-IMPLANT05 Fogak, Fogászati Implantátum Modell, Az Alsó Állkapocs Fúrás Képzés, A magas minőség, Fogak, Fogászati Implantátum Modell Alsó Állkapocs a Kína/CMAM.8) rendezett egyenként, miután Oct. Anyaga : Környezetbarát műanyag. Megjegyzés : Mivel a hihetetlen minőség részlet a modell, gyártási alkalommal ezt a terméket haladhatja meg a normál átfutási idő.)
* Hello Költségtérítést Chile :
Kérjük, adja meg a CNPJ / JPF, ha a befizetést. ezek a modellek használata a beteg kommunikáció, iskola, oktatási, orvosi ajándék orvosok.
vagyunk kérni a vatera piacterén rendszer segít, hogy a takarítást az oldalt, hogy ellopja a képeket eladni hamis üzletek, biztosítani fogjuk a 2% - os le, mint a jutalom a bejelentők.
Szabálytalan / a bázis, vagy állni a termékeket, a méret leírás változhat. Nem vállalunk semmilyen minőségi után-eladó felelősséget a vásárlás, a termékek más boltokban. Az orvosi modell a termékek szolgáltatás több mint 20 országok vagy városok diák, orvosi iskola, kórház, orvos a világon. Minden kedves irányadó. Köszönjük az együttműködését! Megjegyzés :
Nemrég fordult elő sokszor, hogy a lopás, a cég, termék, fotó vásárlás hamis tételek becsapni tengerentúli fogyasztók. A gyártók időnként módosítsa az adatokat , kényelmetlenség bejelentett, külön-külön .
köszönöm a segítséget még egyszer.A megrendelt áru felteszik a második munkanapon a fizetés után kapott. (Orosz Posta kell a teljes nevét, a szállítás. Ünnepélyesen kijelentem : csak egy hivatalos store-ban a helyszínen.
mert az alakja a modell szabálytalan, ott lesz egy hibahatár a kézi mérés. üdvözlettel,
Susan Wu / Igazgató
=======================================================================================
Attatention Külön Kérésre Oroszország / Chile / Brazília Költségtérítést :
* Hello Költségtérítést az orosz :
Kérjük, adja meg a teljes nevét, amikor a befizetést.
Szállítási Módot & Kifejezés
1.
A vevő felelős a teljes költsége a kibocsátott, illetve vissza, ha a vásárlás, mert félreértelmezi kommunikáció nélkül.)
Minden Kedves Ügyfeleit :
köszönöm a sorrendben, kérlek teljes töltse ki a megfelelő szállítási cím irányítószám, mobiltelefon, illetve a személyes neve.Általános szállítási idő 7-12 munkanapon belül. Vezető/Nikkel,Kadmium ingyenes. (Fuvarozó kell, hogy a vámon.
Üdvözöljük a kapcsolatot velünk további termékek a részletek. Fizetési mód & Kifejezés Jelenleg fordítson a Boleto, Visa, Master Card , QIWI, Western Union , Maestro bankkártya , Web Money, banki átutalás , Paypal.Egyszer ezt a
történt, kérem, a vámkezelés magad.
* Egy pc implantátum állkapocs fogatlan modell
* Metszés / Fúrás / Implantátum Behelyezés
* Használt orvosi,iskola,kórház használják fogászati vizsgálat, oktatás, tanuló, gyakorló, doktor ajándék. Több fizetési lehetőségek lesz elérhető a vatera piacterén a jövőben.Kérjük, vegye figyelembe, mi nem felelős vámok, lehet, hogy a vámok miatt néhány ország vámpolitikai . 5star pozitív visszajelzést a vevő show lesz a 2% - ot, mint kedvezmény a következő sorrendben!
ez segíteni fog, hogy megkapja a csomagot, azonnal!
Élvezze a vásárlás itt!
CMAM-IMPLANT05 Fogak, Fogászati Implantátum Modell, Az Alsó Állkapocs Fúrás Képzés Kínai Orvosi, Anatómiai Modell Kínai Orvosi, Anatómiai Modell - vatera piacterén Bolt No. (Tájékoztatjuk önt e-mailben, ha
bármilyen késedelem miatt bekövetkezett ünnepi események. A fő termék : emberi csontváz modell, az emberi modell adottságok, huamn fogászati modell stb. Modell Neve Implantátum Modell Alsó Állkapocs Márka CMAM / Logo Szolgáltatás Jellemzői
Implantátum Gyakorlat Állkapocs Alkalmazás, Fogorvosi iskola, fogászati labor, Fogászati Képzési Központ, Orvos Ajándék Előnyt Absolure közelsége realoty,könnyű kezelhetőség, tökéletes eszköz, hogy az egészségügyi szakemberek Szolgáltatás Kiskereskedelmi, Nagykereskedelmi, Dropshipping, OEM, Logó nyomtatás Funkció Oktatás Demonstraction
Mivel a gyors update termékek, Pls bocsáss meg, hogy ha bármilyen változás a termékek nem adja meg, továbbá. (Miután a szállítási kezdődött, a rendelés nyomon követése, illetve a pályán a tétel
felkerül a vatera piacterén.

R

Hasonló termékek a kategóriában