.

.

S-2XL Nyár, Ősz Férfi Szabadtéri Sportok Gyors Szárítás Nadrág TORNATEREM Ki Tömörítés Szűk Lélegző Anti-verejték Nadrág

S-2XL Nyár, Ősz Férfi Szabadtéri Sportok Gyors Szárítás Nadrág TORNATEREM Ki Tömörítés Szűk Lélegző Anti-verejték

HUF 1247.00
HUF 1579.50
-21 %
Az áru mennyisége


*A Garancia*
1)12 hónapos korlátozott Gyártói Jótállás a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított).
6) SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.
7) Ha nem érkezik meg a küldemény belül 39 nappal a fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi vagyunk az 1 vagy a 2-esnél kisebb, mint az Európai, mind az Amerikai emberek.
*Vissza & Visszatérítés*
1)7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.
Bármilyen probléma, csak bátran forduljon hozzánk, mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémát egyszerre. A megrendelés címeket KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
>>Ha tetszik az elemeket kapott,plz adjon pozitív visszajelzést közzé egy képet, amin az értékes tétel. (Kivéve az egyes országok APO/FPO)
2) K&H NEM TARTALMAZZA FELADATAIT, a vásárlók lesz felelős semmilyen helyi adók vagy más import díjakat.Szép napot!
2) a Fizetés számított 7 napon belül érdekében.5-60kg L : 43 cm/9.
3) Mi visszatérítjük A TELJES WINNINNG AJÁNLAT ÖSSZEGE, kivéve a szállítási költség kézhezvételét követően az elem eredeti állapotát, valamint a csomagolás minden alkatrészeket, tartozékokat tartalmazza.5-75kg XXL : 45cm/9.
Ha szereted ezt a tételt,kérjük, adja hozzá a "kívánságlista",
Ha tetszik a boltban,kérlek, add hozzá az "Áruház Lista".3" 170-175cm 60-67. Kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést.
2) Hibás tételek KELL jelenteni, valamint visszatért a garanciális időn belül (de az eredeti csomagolásban, ha lehetséges).

R

Hasonló termékek a kategóriában