.

.

JMT Mini Szélenergia Zöld LED Fúj Generátor Szélmalom Játékok Készlet természettudományos Kísérlet Demo Generátor Modell

JMT Mini Szélenergia Zöld LED Fúj Generátor Szélmalom Játékok Készlet természettudományos Kísérlet Demo Generátor

HUF 672.30
Az áru mennyisége


Mini Szélenergia Zöld LED Fúj Generátor Szélmalom Játékok Kit 7.5*7.5*14 cm a természettudományos Kísérlet Demo Generátor Modell
Szélenergia kísérlet csomag 3. egy egyszerű változata szélgenerátor kísérlet beállítása, lehet konvertálni a szélenergia a villamos energia, fény, zöld fény, villanykörte.
Ez a termék jellemzői energiatermelés jó, nem kell túl nagy a szélenergia könnyen izzók.
A ventilátor is világít ez a generátor, könnyen, akár azt is robbantsd fel a villanykörtét, miközben fúj ellen a pengék.
Kísérlet : Ez a készlet igényel DIY termelés, hands-on telepítés, nyisd ki a háztartási rázta a fejét ventillátor, kézi ventilátor közelében rázta a fejét rajongó, a megfelelő mozgást, hogy megtalálja a szél-stabilizált terület, távolság, amikor a kis lamellák forgatása nagy sebességgel, akkor a fény a LED gyöngyök. Ne használja a rajongók, hogy fúj a levelek, akkor is izzók.
Vezetékek : A kis lámpa, hosszú lába van csatlakoztatva a pozitív pólus a motor, a rövid láb csatlakozik a negatív pólus, a motor, a fordított izzó nem világít. Más generátor fordul, a pozitív, mind a negatív kimeneti áram is különböző, így nem jelölt pozitív, mind negatív. Ha a fordított, a terminál a vezeték változtatni a helyzetben újra, hogy vegye fel újra.
Referencia Méret : 7,5 cm * 7,5 cm * 14 cm

R

Hasonló termékek a kategóriában