.

.

Relper-Lineso TV-3 RCA A/V-USB IR Távirányító Bővítő Készlet Át CAT5/6 vezérlésére DVD/Set-Top Box egy Másik Szobából

Relper-Lineso TV-3 RCA A/V-USB IR Távirányító Bővítő Készlet Át CAT5/6 vezérlésére DVD/Set-Top Box egy Másik

HUF 5419.00
HUF 8883.00
-39 %
Az áru mennyisége

üdv, barátom, köszönöm, hogy beszerzési a elemet, majd 7-60dyas ha úgy dönt, china post levegő mai l,kérem, ne vegye meg, ha nem fogadod el, kérjük ne venni, ha azt szeretné, hogy nekünk 1,2,3,4 csillagok, mert nincs nyereség, mi csak szeretnénk, hogy a pozitív visszajelzés, te is tudod, köszönöm szépen!!! Relper-Lineso TV-3 RCA A/V-USB IR Távirányító Bővítő Készlet Át CAT5/6 vezérlésére DVD/Set-Top Box egy Másik Szobából
Ha meg szeretné nézni TV Szoba, de az STB a Nappali, Ez a 3 RCA IR megosztási eszköz lenne a legjobb választás az ön számára.
Az Audio -, Video -, IR kiterjesztése távolság több mint CAT5/6/7 akár 300 FT/100m (ez függ a minőség, a MACSKA kábel) Audio Video Adó-Vevő készülék IR Extender Át CAT5/6/7 az Ellenőrző DVD/Set-Top Box egy Másik Szobából IR : 20-60k Hz működési tartományt irányít IR jeladó készülék segítségével az IR adapter. A rendszer megköveteli, 5 V DC USB kapcsolat, a hatalom, mint az USB-portjához televízió, kábel, doboz, stb. Rendszer is működik az USB-tápellátás kétirányú, vagyis mindkét végén vagy továbbítására vagy fogadására, Maximum 300 ft/100 M macska 5/5e/6 kábel hosszúság Jellemzők : 1 vevő, 1 adó, Maximum 300ft/100 M kábel hossza analóg sztereó audio/video Adapter kábelhossz : 2,5 ft /74cm Plug and play Ezek audio video IR extender van, vagy használt, illetve értékesített pár. Ezek a tökéletes nyújt alacsony költség-hatékony megoldás kiterjesztése audio, illetve videó a IRsignal hosszú távra. Nagy a szerelők, de elég könnyű otthon a tulajdonos számára. Telepítés - Ez egyszerű. Csak be kell dugni a kábelt mindkét adapter. Csatlakoztassa őket az eszközök, aztán ez a vége. A csomag lista : 1x 3 RCA, HOGY RJ45 adapter kábel IR vevő 1x 3 RCA, HOGY RJ45 adapter kábel IR adó 1*USB Tápegység, 3* RCA férfi, 2 női adapter MEGJEGYZÉS : 1. A hely az IR Sugárzók eszközök, amelyek azt szeretné, hogy ellenőrizzék, a Hely, a kibocsátó kibír az IR ablakot az eszközök. 2.a botot az IR vevő belül rálátás a távirányító. ( Caretul figyelembe kell használni, amikor placeing az IR Vevő, közel egy plasme Kijelzőn. Plasme megjeleníti bocsátanak ki INFRAVÖRÖS fequencies a használat során előfordulhat, interferencia). 3. Az Extender AV vagy Csatorna Ugyanaz. 4. Ez a Tétel NEM Tartalmazza CAT5/5 E/6 Kábel. 5.Teszteljük az elemet, mielőtt küld, ha a tétel nem működik, kérjük, ellenőrizze a készülék a kábel először is, Cat6/Cat6a, vagy Cat7 a árnyékolt 568 B RJ45 Csatlakozók ajánlott a távolság.

R

Hasonló termékek a kategóriában