.

.

1db 5A DC DC CC CV Lítium Akkumulátor Lépés lefelé a Töltés Board Led Teljesítmény Átalakító Világszerte/xj

1db 5A DC DC CC CV Lítium Akkumulátor Lépés lefelé a Töltés Board Led Teljesítmény Átalakító Világszerte/xj

HUF 4557.60
Az áru mennyisége

Jellemzők : Ez a lineáris modul állandó feszültség, állandó aktuális funkciót (CC CV). a jó teljesítmény. Ha használni, mint egy töltő. ez a modul használata jó a chip, mint a mag, majd stabilizálódik. szintén a gyűrűző alacsony, hogy 50 mv. Műszaki adatok : Méret : 50 * 26 * 11 (L * W * H) (mm) Üzemi Hőmérséklet : -40°c-tól +85 °c Feszültség-Szabályozás : ± 2,5% - Os Terhelés Rendelet : ± 0,5% - Os Kimeneti hullám : 50 mv (max) 20 M sávszélesség Kapcsolási frekvencia : 300 KHz-Átalakítás hatásfoka : 95% (a legnagyobb) Kimeneti áram : állítható maximális 5 A Kimeneti feszültség : 0,8 V-30 V Bemeneti feszültség : 5 V-32 V Helyesbítés : nem-szinkron helyesbítését Modul Tulajdonságok : nem elszigetelt állandó áram, a feszültség modul. Előny : CC CV Alacsony hullám, Amikor a modul díjak egy akkumulátort első használat állandó áram, hogy megvédje az akkumulátort. ellenőrizze az átok fölött. A csomag Tartalmazza : 1 x Lítium Töltő Lépés Lefelé Modul
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!

R

Hasonló termékek a kategóriában