.

.

ZOMEI 77mm Változó Fader ND Szűrő ND2 ND4 ND8 ND400 a Nikon Canon Hoya Lencse Ingyenes szállítás

ZOMEI 77mm Változó Fader ND Szűrő ND2 ND4 ND8 ND400 a Nikon Canon Hoya Lencse Ingyenes szállítás

HUF 7881.00
HUF 10797.30
-27 %
Az áru mennyisége


ZOMEI 77mm Változó Fader ND Szűrő ND2 ND4 ND8 ND400 a Nikon Canon Hoya Lencse
Leírás :
Semleges Sűrűség szűrő használják, hogy csökkentsék a mennyiség a fény, amely eléri az érzékelő a kamera. Ezek lehetővé teszik, hogy csökken a zársebesség annak érdekében, hogy a mozgás által okozott elmosódást (vízesések, óceán, felhők..), és/vagy csökkenti a mélységélesség nagyon világos körülmények között. Mivel ők a "semleges", ND szűrők nem érintik a színvisszaadás. A Zomei Változó Sűrűségű Semleges Szürke szűrő, a felhasználók válassza ki az intenzitás a ND2 (1 f-stop), hogy ND400 (8+ f-megálló) forgatásával az első gyűrű.
Jellemzők :
1.Csak 7mm vastag, Széles látószögű objektív kompatibilis ultra vékony a keret.
2.A Zomei Változó Sűrűségű Semleges Szürke szűrő, a felhasználók válassza ki az intenzitás a ND2 (1 f-stop), hogy ND400 (8+ f-megálló) forgatásával az első gyűrű.
3.Üveg szerelt, magas nyomás nyomja meg a technológiát.
4.Eredeti AGC Optikai Üveg Japánból.
4.Az összes Felhasznált Anyagok, ez a szűrő Megfelelnek az Európai Unió előírásainak a Környezetvédelem-ROHS(amelyre Korlátozások a Veszélyes Anyagok).
Műszaki adatok :
Márka : ZOMEI
Modell : ZOMEI Fader N2-400
Keret Vastagság : 1.4 mm
Képkocka Magasság : 7.81 mm
Váz Anyaga : Alumínium
Anyag : AGC Optikai Üveg ( ROHS Tanúsítvánnyal)
Szűrő Szál : 77mm
A Csomag Tartalmazza :
ZOMEI 77mm Fader ND2-400 Semleges Sűrűség Szűrő
Szállítási Leírás : 1 : Elem lesz küldött ki a 3 munkanapon után a teljes fizetés érkezett. 2 : A oreder biztosítani megkapja a parancsot adó ingyenes behozatalára,akkor bejelenti, mint egy "Ajándék" az alacsony érték.Ez az alacsonyabb ár nem tükrözi a teljes árat fizetett, vagy piaci értéke a termék nem alkalmazható az országok különböző tarifális szabályok.Minden behozatali költségek vagy díjak a vevő felelőssége, 3 : Ha nem az elem után 40 nappal, kérjük, contacat minket először,meg fogja oldani a problémát, AZONNAL Vissza Leírás : Elem nem működik jól? Nem tetszik? Nem kell több? Ez nem probléma, akkor lépjen kapcsolatba velünk vissza az elem Ügyfélszolgálat : 1 : Negatív visszajelzések, illetve az esetben nem oldja meg a problémát,ha a csomag nem érkezik meg, vagy az elem nem működik jól, kérjük lépjen kapcsolatba először,mi fogja kezelni a problémát, AZONNAL. 2 : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk üzenet,Mi lesz válasz a kérdésedre 24 órán belül.(Hétvégeken, illetve Ünnepnapokon az lesz, 48 óra) 3 : Minden elem Biztosítja 1 év garancia.

R

Hasonló termékek a kategóriában