.

.

2T Lapos platform mérleg nyomás súlya érzékelő Kábel Árnyékolás Kis loadometer konzolos sugár YZC-320c 5-12V DC

2T Lapos platform mérleg nyomás súlya érzékelő Kábel Árnyékolás Kis loadometer konzolos sugár YZC-320c 5-12V

HUF 8745.00
HUF 9717.30
-10 %
Az áru mennyisége


Megjegyzés : a színe A tétel kissé eltérhet miatt, fotózás, saját számítógép Alkalmas ár-számítástechnikai eszköz Bekötése : Piros vonal feszültség pozitív, a Fekete vonal feszültség negatív Fehér Vonal jel pozitív, Zöld vonal jel negatív Lineáris : 0.017 százalék F. S 0.02% F. S Görény (30 perc) : 0,03 százalék F. S Kimeneti hőmérséklet : 0.003 százalék F. S vagy Nulla celsius-fok hőmérséklet : 0.02% F. S vagy celsius-fok Nulla egyenleg : pozitív, mind a negatív 0.1000 m V vagy V Bemeneti impedancia : 402 a pozitív, mind a negatív 6 százalék ohm Kimeneti impedancia : 350 pozitív, mind a negatív 3 százalék ohm Szigetelési Ellenállás : 5000 Megohms Működési hőmérséklet tartomány : mínusz 35 80 celsius-fok Védelmi osztály : IP65 Anyag : Alumínium Allo Súly : 268g Párhuzamos sugár telepítés módszerek : a telepített között az erőmérő cella. először is, készíts két lemez, az anyag méret szerint a saját igényeit. Szerint a szenzor lyuk feküdt a szemét. Akkor készülj fel, négy csavar -, dió -, s alul a láb pad. Helyezze az érzékelőt között két lemez, csavar hatszögletű lemez párhuzamos sugár erőmérő cella szilárdan rögzített. Javítva, hogy a felső lemez szakasz az érzékelő, a másik végén rögzített, hogy az alsó lap az érzékelő. Kell hozzá egy rögzített időpont között a felső, mind az alsó lemez, valamint az érzékelő tömítés, előre elkészített, hogy erő az érzékelő üres. Végül a láb, egyéb testrészek rögzítették a telepítés befejezéséhez az érzékelő. A csomag tartalmazza : 1 x 2 T Elektronikus Mérleg Mérési Érzékelő
Szállítás :
1. A hajó által China Post . általában szükség van arról, 10-35 munkanapon belül .
2. Mi a hajó, hogy világszerte, kivéve APO/FPO címét. Minden elem kerül megrendezésre a szállítás egy munkanapon belül megfizetése tiszta.
3. Hajó Standard átalány Szállítási Szolgáltatás,amely rendes körülmények között .A legtöbb esetben a nemzetközi szállítási veszi körül 10-25 munkanap(majdnem 1month). Mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a megbízható, megfizethető módja, a szállítás, a szolgáltatás. De néha, nemzetközi szállítás erősen függött a helyi szokásokat, postai szolgáltatás. Ha nem kapja meg a elemet időben, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a további támogatás. Mi lesz a felelős az esetleges károkért, vagy veszteségekért a szállítási folyamat.
Különleges Megjegyzés :
Lehet, hogy egy kis színt közötti különbségek igazi elemet, majd a kép miatt, hogy a fény, illetve megjeleníteni. Kérjük, szíveskedjen értem. Köszönöm!
Körülbelül Returens :
Ha a tétel hibás, akkor vissza a visszatérítési vagy csere 14 napon belül, miután megkapta.Vevő felelős a szállítási költség a visszajuttatott tételek.Fogjuk cserélni, egy jó követően a raktárkészletet, vagy visszatérítést.
Lépjen Kapcsolatba Velünk :
1. Ha bármilyen kérdése van, Kérjük, írjon nekünk e-mail/Trade Manager. Válasz belül 24 óra(munkaidő hétfőtől vasárnapig).
Visszajelzés :
Mivel a visszacsatolás nagyon fontos, hogy a vállalkozás fejlesztés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a p o s i tív takarmány vissza, ha elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc. Én?ll hagyd a p o s itive takarmány-vissza is. Ha nem felel meg a elemet, ha kap, akkor pls ne?aggódj, nem lenne pls velem a kapcsolatot, mielőtt elhagyja a takarmány-vissza, meg én?ll ad Kielégítő megoldást.
Köszönöm!

R

Hasonló termékek a kategóriában