.

.

Szintetikus Korall, Gyöngyök, Virágok, Szép Ékszerek DIY Készítés, Festett, Rózsaszín, körülbelül 11mm széles, 11mm hosszú, 8mm vastag, lyuk: 0,5 mm

Szintetikus Korall, Gyöngyök, Virágok, Szép Ékszerek DIY Készítés, Festett, Rózsaszín, körülbelül 11mm széles,

HUF 5951.00
HUF 8499.60
-30 %
Az áru mennyisége


Szintetikus Korall, Gyöngyök, Virág, Festett, Rózsaszín
Méret : kb 11mm széles, 11mm hosszú, 8mm vastag, lyuk : 0,5 mm
Gyönyörű korall gyöngy faragott egyik oldala lapos a hátsó. A tisztességes flowwer alakú, élénk színű hozzáadás a gyönyörű glamour a gyöngyök. Ez is illeszkedik, horgok, jumprings, valamint a csapokat, hogy a nyakláncok, karkötők, stb.
Forró Téma : >>> megjegyzés : 1. 1 csomag = 1 szál üzletünkben. Ha nincs ötlete elemek pontos mennyiség, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. 2. Ha nem találja a tételeket, amelyek a vásárolt előtt, kérjük, conact minket, mi segítünk önnek, ellenőrizze, hogy a termékek raktáron, vagy nem. 3. Ha azt akarom, hogy állapítsa meg egy alacsonyabb értéket, tudunk segíteni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mennyi pénzt akarsz, hogy állapítsa meg, illetve bejelentett ajándékba, vagy más. 4. Néhány kő gyöngyök' szín festett , a színe is fade. Kérjük erősítse meg, hogy megrendelés előtt, ha zavar a festett szín. 5. Kínálunk "Ingyenes Expressz Szállítás" ha veszel több mint $169 (kivéve ékszerek megjeleníti & ajándék dobozok). 6. Vegyes színű termékek a boltban lehet más a termékek kapott. Ha szeretné, egy pontos színek, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálat megrendelés előtt. Mi lehet a képeket a termékek a visszaigazolás elküldése előtt ki.

R

Hasonló termékek a kategóriában