.

.

Cink Ötvözet Ezüst Ámor Szív Nyíl Párok Nyaklánc Medál Szerelmeseinek a Legjobb Ajándékokat, a Divat, Esküvői Szívességet S2017447

Cink Ötvözet Ezüst Ámor Szív Nyíl Párok Nyaklánc Medál Szerelmeseinek a Legjobb Ajándékokat, a Divat, Esküvői

HUF 22572.00
HUF 23760.00
-5 %
Az áru mennyisége


Anyaga : Cink Ötvözet Csomag : Döntetlen Kártya+Opp Táska Használat : Esküvő /Szülinapi /Karácsonyi Ajándék
Mi általában folyamat során a megrendelés belül 24-72 óra, de nem tudjuk garantálni, szállítási idő az oka, hogy különböző egyéni törvények, valamint a nemzetközi mail forgalom. Kérem, engedje meg, majdnem 4 hét szállítási napon a nemzetközi mail parancsot. Azt is előírják, gyorsított szolgáltatás a nemzetközi parancsot. Ha kell, a gyors szállítás, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amit ez.
Mi a hajó, hogy Alixpress címét CSAK. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím Alixpress illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Ezek a vádak rendszerint által gyűjtött a szállító tehervonat (szállítási) társaság vagy amikor kiválasztjuk a tétel ? ne tévesszük össze őket a további szállítási díjat. Ne hagyja Negatív visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája.Arra törekszünk, hogy a válasz az összes üzenetet, a lehető leggyorsabban.

R

Hasonló termékek a kategóriában