.

.

TKSTAR Mini Autós GPS Tracker Távolról Vágott Motor DC10V-80V Motorkerékpár GSM Lokátor TK806 Realtime ACC Figyelmeztető Ingyenes Szoftver Követés

TKSTAR Mini Autós GPS Tracker Távolról Vágott Motor DC10V-80V Motorkerékpár GSM Lokátor TK806 Realtime ACC

HUF 13656.60
Az áru mennyisége

Rezgés, SMS, hívás fog ébredni, hogy a tracker. A készülék elküldi a riasztási információ, hogy az ALKALMAZÁS web server mikor megy ki, vagy ebben a kerületben. Alatt a GPS bemérése mód, a pontosság lehet kevesebb, mint 5 méter!
Mi több, azt is csatlakoztatható közvetlenül az akkumulátor a jármű, akkor a folyamatos energia újratöltés nélkül akció!
Az utolsó, támogatja a négysávos GSM Frekvencia(850/900/1800/1900 Mhz), lehet tökéletesen működik szerte a világon! Funkciók :
1. * Aludni sokk érzékelő mód : Miután megtette ezt a beállítást, ha nem is meglepő, hogy 5 percre, a tracker alatt fog működni "aludni sokk" üzemmód, GPS kikapcsol, GSM működik, alacsony fogyasztás. ÉLETTARTAM INGYENES WEB NYOMKÖVETŐ SZOFTVER, MOBIL APP !
Specifikáció : * Dim : 77mm * 27mm * 15mm (3.Ha a készülék sebessége meghaladja a sebesség presetted, akkor küldj üzenetet "sebesség riasztás!", hogy az admin száma 5 percenként.
Arról, hogy az ALKALMAZÁS Nyomon követése :
Élettartam ingyenes app segítségével nyomon követése. Geofence : létrehozott egy geofence a tracker, hogy korlátozza a mozgását belül található. : a hátsó oldalon a címlap Jelszó : 123456, hogy Ez a platform életében ingyenes használata. Mozgás Jelzés : Amikor az egység marad mozdulatlanul egy helyen 10 percig, a felhasználó beállíthatja a mozgalom riasztás ez a parancs a "mozgás+passord", akkor abban az esetben az eszköz költözött 500m fog riasztást küldeni SMS - "Mozgás Riasztó+földrajzi hosszúság", hogy az engedélyezett számát. Rázza Riasztás : Miután nem a shake ébresztőóra beállítása,kérem, tartsa a tracker, hogy álló helyzetben az 5 perc, akkor ez a funkció működni kezd. Távolról Vágott Teljesítmény : Miután elküldtem az SMS parancs, a készülék leáll az autó motorja, de továbbra is mozdulatlan, hogy az állam nem kapott a következő SMS parancsot, hogy folytassa a hatalom, az olaj !
3. Széles Üzemi Feszültség DC 10 V-80 V, fedett legtöbb járművek a piacon!
2. Energiatakarékos Mód : A készülék alvó üzemmódba kapcsol, ha nincs rezgés 3 percig , majd menj be dolgozni mód, amikor érzem, rezgés
7.58") * Súly : 36g * Hálózat : 2 G GSM/GPRS * Együttes : 850/900/1800/1900 Mhz
* GPS chipset : u-blox UBX-G7020 * GPS érzékenység : -159d Bm * GPS pontosság : 5m * Autós töltő bemeneti : DC 10 V-80 V * Akkumulátor : Adóköteles 3,7 V 150m Ah Li-ion akkumulátor * Tárolási Hőm.
Áttekintés :
Ez a termék TK806 egy mini ecnomical GPS Tracker, amely speciálisan a jármű, például autó, motor, motorkerékpár, valamint a teherautó! Ez széles üzemi feszültség DC10 V-80 V, fedett legtöbb járművek a piacon!
Különben is, elfogadja, hogy a legfejlettebb technológia, a GPS pedig LBS kettős helymeghatározás, akkor keresse meg nagyon gyorsan küldeni, nagyon pontos helymeghatározási adatok. Alvás Üzemmód :
* Aludni idő mód : Azután tette ezt a beállítást, a tracker csak akkor működik, 5 perc után felébredt, majd vissza alvó módból, GPS kikapcsol, valamint a GSM működik, alacsony fogyasztás módban. Akkor küldj SMS-t a "sensor alarm!", hogy az admin száma, amikor az egység döbbenve. : -40°C-tól +85°C * működési Hőmérséklet. A történelem Útvonal Lejátszás : Az ALKALMAZÁS web szerver képes rögzíteni az adatokat feltölteni, a készülék legfeljebb 6 hónapig, akkor a lejátszás a történelem útvonal bármikor!
6. SMS, hívás fog ébredni, hogy a tracker.net
Válassza ki a "Jelentkezzen be az IMEI" a képernyő alján IMEI-Nem. Fordulatszám-túllépés Riasztás : Ez a riasztás csak akkor működik alatt folyamatos helymeghatározási mód. GPS+AGPS+LBS Három Elhelyezése Módon : Ha a gps jel jó, a készülék megkeresi a gps műholdas, ha nem, a készülék megkeresi keresztül LBS! Alatt a GPS bemérése mód, pontossága 5-10 méter alatt LBS helyüket mód, a pontosság 100-1000 méter!
4. ACC Riasztás Után a narancssárga vonal csatlakozik az autó sor, ha az ACC riasztás, akkor, amikor a gyújtást bekapcsolja, majd elindul, küld "ACC", hogy az admin szám SOS számra SMS-ben! 8. Valós idejű Követés : akkor lehet, valós idejű nyomon követni a készülék a google maps segítségével mobilephone, tablet számítógép, a legkevesebb adat feltöltés intervallum 10 másodperc alatt!
5.
1 * TK806 Tracker
1 * Hám
1 * Relé
1 * Eredeti Doboz
. : -20°C - +55°C * Humidit : 5%95% nem lecsapódó
Internetes követés platform : www.

R

Hasonló termékek a kategóriában