.

.

HSmart HD 7 - os Színes LCD Képernyő Video Kaputelefon Csengő Sperakerphone Videó Kaputelefon rendszer Kiadás Kinyit a Magán-Ház

HSmart HD 7 - os Színes LCD Képernyő Video Kaputelefon Csengő Sperakerphone Videó Kaputelefon rendszer Kiadás

HUF 17925.00
HUF 18867.60
-5 %
Az áru mennyisége

A 7 ", Szélesvásznú lehetővé teszi, hogy nagyobb kép van kint . Kinyit műveletek : Ha valaki megnyomja a hívás gombot, nyomja meg a *feloldása* gombot, hogy kinyissa az ajtót a vendég. IR Led az éjszakai látás . A kérdés az, hogy mit kellene tennünk ? Általában, mi lesz az alábbi dolgokat :
1. Hogy lásd, ki van odakint, egy postás? egy szomszéd? egy értékesítő? egy régi barát? vagy egy betörő? Aztán nyomja meg a választ gombot a monitor beszélni az emberekkel odakint, nyissa ki a zárat, majd nyomja meg a választ gombot újra, hogy a végén az átalakítás. Ezzel a funkcióval nem kell, menj az ajtóhoz, hogy kinyit a vendég, akkor csak meg kell, hogy nyomjuk meg a kiold gombot, a kijelzőn. 16 Csengőhangok választás. Vandálbiztos design, Vízálló burkolatot. De ha hallunk egy váratlan kopogtattak a bejárati ajtón. De ha az idegen rabló–, hogy az embert nem lehet rajta, betörés, ha azt hiszik, senki nincs otthon.
Leírások
A tétel nézed az új érkezés videó ajtó telefon rendszer. Super Slim design. Állítható szín, fényerő kötet. Ez egy jó választás az otthoni biztonsági, kaputelefon. Könnyen telepíthető, valamint DIY telepítés. Ez hozza nagy kényelem a család tagjai. (Kérjük, vegye figyelembe, elektromos zár, beléptető tápegység nem tartozék)
Az NO (normál nyitott) Elektronikus zár Ábra
Az NC (normál zárt) Elektronikus zár Ábra
Műszaki Adatok
Hogyan Működik Kaputelefon működés : Ha valaki megnyomja a hívás gombot, a kijelzőn fog csengeni a videó kívül. Azt is nyomjuk meg kétszer a gombot, hogy közvetlenül a vége, ha nem akar válaszolni. Állítható kaputelefon kötet. Monitor műveletek : A stanby módban van, nyomja meg a *ellenőrzés* gombot, a kijelzőn megjelenik a képen kívül, akkor meg lehet nézni, mi történik odakint. Nézz ki az ajtót-ablakot (ha van) első, hogy nézd meg, ki kopog, ha nem ismeri fel az ember, akkor lehet kérni az ajtón, hogy kik ők, mit akarnak.
Új Érkezés HSmart HD 7" - os Színes LCD Képernyő Video Kaputelefon Csengő Sperakerphone Videó Kaputelefon rendszer Vízhatlan esővédő 700 TVL IR Kamera Kiadás Kinyit a Magán-Ház
1 X 700 TVL Cmos Vízálló Kamera + 1 X 7 Colos Színes LCD Monitor
Hogyan kell kezelni egy helyzetet, amikor valaki (idegen) kopog az ajtón ?
Ez történik velünk, néha rendszeresen, attól függően, hogy a környéken. 7 " TFT, Nagy felbontású Színes kijelző . Meg fogod tapasztalni, nagy hasznot ezt a videót ajtó telefon rendszer. Aztán nyomja meg a válaszol gombot beszélni, hogy a külső, nyomja meg ismét a gombot, hogy befejezze a beszélgetést. Nyilván, ha tudod, hogy az a megbízható ember, akkor is. Monitor-Monitor kaputelefon. Ez nem csak egy kaputelefon, valamint a nyomon követés nyomon, ez is egy divatos dekoráció a ház. 700 TVL HD kamera. Dual-ahogy kaputelefon.
Ezt az elemet tartalmaz 1 kültéri egység, 1 beltéri egység , támogatja a 2 kültéri kamerák 4 beltéri monitorok a legtöbb. Figyelmen kívül hagyja a kopogás az ajtón : Ha egy nő(vagy a gyermek, idősebb) otthon egyedül, lehet figyelmen kívül hagyni a kopogás az ajtón. Nyisd ki az ajtót közvetlenül (Ez nem a legjobb ötlet, ha nem tudod, ki van odakint.
Fő Funkciók
700 TVL, Vízálló Kamera 7 " LCD Szélesvásznú
A beltéri monitor fényűző, fényes test keret. Elegáns Megjelenést. Ajtó veszi fel, monitoring, illetve Feloldása.
Dual-ahogy Kaputelefon Beltéri Megfigyelő
Ha valaki nyomjuk meg a hívás gombot kültéri egység, akkor aktív a beltéri monitor kijelző bekapcsol, a gyűrűt meg a videón kívül. INFRAVÖRÖS érzékelő, kapcsolja be/ki az IR Led-ek automatikusan. A monitor felszerelt, 7 ", nagy felbontású színes kijelző, a kamera 700 TVL , amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássuk, ki áll az ajtóban. Ez lehetővé teszi, látom világosan, aki kopogtat az ajtón, még éjszaka is. De a fő dolog az, hogy az a legjobb, hogy nézd meg először, mielőtt vakon kinyitotta az ajtót. Ha a monitor készenléti módban van, akkor láthatjuk, hogy mi történik odakint által nyomja meg az ellenőrzés gombot.
Éjjellátó design, ami tisztán látni éjszaka
A kültéri kamera IR LED, valamint INFRAVÖRÖS érzékelő , az INFRAVÖRÖS érzékelő bekapcsolja az IR led automatikusan, amikor a fény alacsony szintű. Különben is, mind a kültéri egység beltéri egység, jó megjelenés, modern design, amely szintén használható a dekoráció a ház.

R

Hasonló termékek a kategóriában