.

.

Új Bársony Ékszer, Ajándék Doboz, az ujj gyűrű Ékszer doboz, Divat Valami rose díszdobozban, 50pcs/sok

Új Bársony Ékszer, Ajándék Doboz, az ujj gyűrű Ékszer doboz, Divat Valami rose díszdobozban, 50pcs/sok

HUF 18900.00
Az áru mennyisége


Üdv Topbeads.kn-Egy vonalak laza gyöngyök, nagykereskedelmi ékszerek rendkívül tekinteni az ügyfeleink által. Biztosítunk kiváló ügyfélszolgálat, a minőség pedig, hogy még nem lehet felülmúlni online cég Kínában. Szeretettel várjuk kérdéseit igyekszik forrás termékek nem szerepel az oldalunkon. A Társasági Célok Ügyfélszolgálat továbbra ez az elsődleges prioritás. Minőségi elemek gazdaságos áron. Folyamatos biztosítása új, innovatív design. Ügyfélszolgálat keresztül személyzeti fejlesztés, csapatépítés, valamint folyamatos képzés. Cég Szlogenje :
Minőségi szolgáltatás, versenyképes árképzés, illetve célszerű szállítás.
A honlapon információk
Egy Topbeads.kn-csak a legmagasabb minőségi nagykereskedelmi gyöngyök, kézművesség, meg az ékszereket. Ügyfélszolgálatunkhoz nyújt segítséget, útmutatást, a válogatott jelenlegi termékek, illetve a tervezés, az elme a termelés az új elemeket. Van egy átfogó nemzetközi ügyfélkör, illetve várom segítő tovább. Büszkék vagyunk rá, hogy egy kérdés-udvarias kiszolgálással. Ha már regisztrált honlapunkon, egyszerűen elemek hozzáadása a bevásárló kosárba. Üdvözöljük a kifizetések a Western Union-t, Atörvény Átutalással. Online szállítmány követés biztosítják a nyugalmat. Minden megrendelést elhelyezett telefonon vagy online, védett, illetve személyes adatokat bizalmasan kezelni.
Minőségi, Design Érték
Mint a mégis szállítója nagykereskedelmi ékszerek, Kínában, kínálunk ügyfeleinknek kiváló ügyfélszolgálat, valamint drasztikusan csökkentette az árakat. Beszerzéssel, valamint a termelő a saját termékek lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül versenyképes áron, hogy ügyfeleink számára. Büszkék vagyunk rá, csak a harisnya, a legjobb minőségű árukat.
Egy Szolgáltatás
Fenntartjuk a szakmai, de a baráti kapcsolatok minden ügyfelünk. Mi érték, illetve ösztönözze a javaslata, a jelenlegi, nem baj, egy jövőbeli ügyfelek. Büszkék vagyunk rá, hogy egy kérdés-udvarias kiszolgálással. Online szállítmány követés biztosítják a nyugalmat.
Fizetés :
Elfogadjuk, hogy egy western union ,Atörvény átutalás, stb. További részletes információért forduljon hozzánk egy topbeads.kn-hogyan kell fizetni.
Szállítás :
Mi egy hajó közvetlenül a helyszínek a zenekar Kínából. Kína használja a metrikus súly. Egy című filmhez írt dal, 1000 gramm egyenlő 1 kiló, ami körülbelül 2,2 kg. Mi becsomagolnod őrület.Egy kincs megérkezett a párna, egy levegő. Több mint hét szállítási lehetőségek áll rendelkezésre állnak meg, változó költségek, illetve a szállítási idő.Ár országonként változik, amennyiben rendelkezésre áll.Általában egy díjak lesz hozzá, ha egy megrendelés feldolgozása . Egy szállít, attól függően, hogy a cél , amely a szállítási módot, illetve, hogy mennyi ideig tart, hogy a vámon.
Visszajelzést
Ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatás,kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 Pontszámok
Ha elégedetlen bármilyen okból,kérlek, add nekünk A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK előtt
hagyja negatív/semleges visszajelzést. Egy csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk.

R

Hasonló termékek a kategóriában