.

.

Új 10.2 - Os érintőképernyő Digitalizáló A TECHNOLÓGIA YTG-G10083-F1 V1.0 Fekete Első Tablet érintőképernyő Üveg csere

Új 10.2 - Os érintőképernyő Digitalizáló A TECHNOLÓGIA YTG-G10083-F1 V1.0 Fekete Első Tablet érintőképernyő

HUF 4104.00
HUF 4320.00
-5 %
Az áru mennyisége

Mi nem felelős a viszony, mert azzal változat, Ha kell, gyors, biztonságos szállítás,kérjük válasszon express shippin g ( DHL vagy az EMS ) van szüksége, Ha úgy dönt, DHL, EMS, stb. Igyekszünk a legjobb kockázatának csökkentése érdekében az egyéni feladatokat.
MEGJEGYZÉS : Ha az elem is megerősítette, valamint a megrendelt áru készen áll,visszatérítés nem lesz elérhető a visszavont érdekében. Ha nem elégedett a szolgáltatásunkkal vagy a termékek, remélem, hogy ad nekünk egy lehetőséget, hogy jobbá tenni a dolgokat, mielőtt elmész egy negatív/semleges visszajelzést. Szállítási idő nagymértékben függ a logisztikai cég, valamint a helyi időjárás -, vám - /vámok,postaköltség,reméljük, a megértést, ha a késedelem. Kínálunk 6 hónap garancia az elemre de kérem, tartsa a jelölő-hát úgy, hogy azok a termékek tartoznak nekik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt vásárol.

Mielőtt rendelését leadja,kérjük, erősítse meg a részleteket velünk, ha a kérelmet a tételek.
Ha elégedett vagy a szolgáltatás, illetve termék, kérem, hagyjon minket egy 5 csillagos pozitív visszajelzést , s hagyjuk, hogy egy jó geed visszajelzés hamarosan.A vevők vagy a felelős a visszatérő szállítási költségek semmilyen körülmények között. Nem vagyunk felelősek semmilyen késedelem parancsot, ha szállították őket, mert a sebesség a szállítás az irányítást. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Minden behozatali költségek vagy díjak a vásárló felelőssége. Amennyiben a termék hibás,kérem, mondja el, azonnal annak érdekében, hogy egy jobb megoldást . Ha inkább vissza áruk vissza további megoldás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba előre.2" - Os érintőképernyő Digitalizáló A TECHNOLÓGIA YTG-G10083-F1 V1.Nagyon fontos, hogy hagyjuk a pozitív visszajelzést velünk,remélem, meg tudjuk érteni egymással,a cél minket sokáig együttműködés, soha nem hagyja cserben.
MEGJEGYZÉS van : Ha úgy dönt, hogy ingyenes szállítási express,egy kis követési adatok nem állnak rendelkezésre . Arra összpontosítunk, hogy olyan professzionális telefon alkatrészek, sok éven át. ami a helyi tarifák a vevő által a felelős a saját!
Új, soha nem használt Üveg Lencse érintőképernyő Digitalizáló A Termék Kódja TECHNOLÓGIA YTG-G10083-F1 V1. Vissza csak akkor fogadható el, miután megkapja a terméket.
Kedves Barátaim :
Kérjük, erősítse meg a tablet modell még a vásárlás előtt!
Kérjük erősítse meg, hogy a kép a terméket, amire szüksége van!
Kérjük, erősítse meg a szín, amire szüksége van!
Kérjük, erősítse meg a verzió, amire szüksége van!
Ha szeretné, válassza a DHL, EMS, stb. Mi csak a hajó az árut szerint a címre writed a vatera piacterén, ha meg akarja változtatni , csak észre m e belőle.ami a helyi tarifák a vevő által a felelős a saját, Ha bármilyen kérdés, probléma , akkor lépjen kapcsolatba velünk az első alkalommal. Nemzetközi vásárlók figyelem : a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ha bármilyen kérdése vagy problémája a fizetési módot választja,kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz személy szabadon a részlet.De mi visszatérítjük, hogy még időben, abban az esetben, ha nem tudnánk ajánlani a termékeket szükséges,mivel a hiány, vagy nem áll rendelkezésre.Kérjük, tesztelje a telepítés előtt , mi nem tehető felelőssé semmilyen kárért, hogy a tabletta/mobil telefon, hogy okozhat során a változó csere alkatrészek. Az üzlet nem könnyű, remélem, meg tudjuk érteni egymással, a cél minket sokáig együttműködés, soha nem hagyja cserben.Eladjuk mindenféle mobiltelefon tartozékok,beleértve az LCD képernyő,.
Ellenőrizze, hogy az elem fogadásakor,reméljük, a visszajelzés, hogy az első alkalommal. Kérjük, hogy a befizetést követő 3 napon belül a megrendelés, ha lehetséges. Mi lesz csomag nagyon óvatosan, a szállítás előtt, illetve győződjön meg arról, hogy a tárgyak mentése. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy az első alkalommal, ha bármilyen panaszt, akkor hallgasd meg türelmesen, majd próbálja a legjobb, hogy segítsen megoldani a problémát, amíg nem vagy boldog. Fizetendő teljes összeg nem tartalmaz semmilyen vámok,helyi adók, illetve egyéb váratlan díjak.,Kft - Feltéve, ha kiváló minőségű termékek minden mobiltelefon javítás alkatrész kell.

R

Hasonló termékek a kategóriában