.

.

Ingyenes Szállítás 50pcs Fogászati Lítium Dislicate Blokkok, Magas Színvonalú Fogászati Labor Anyagok Lítium Dislicate Tabletták vagy Tabletta

Ingyenes Szállítás 50pcs Fogászati Lítium Dislicate Blokkok, Magas Színvonalú Fogászati Labor Anyagok Lítium

HUF 149780.00
HUF 159340.50
-6 %
Az áru mennyisége


Ingyenes Szállítás 50pcs Fogászati Lítium Dislicate Blokkok, Magas Színvonalú Fogászati Labor Anyagok Lítium Dislicate Tabletták vagy Tabletta
Elem Fogászati Lítium Dislicate Tabletták /Tabletta Termék Bevezetés Méret : 12.5*10mm Anyaga : Kerámia Átláthatóság : LT, HT Szín : A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, B3, C1, C2, C3, BL1, BL2 Nettó súly : 3.5 g/pc Műszaki Információs Csomagban Szereplő 50 darab fogászati lítium dislicate tablettát egy sokkal Megjegyzés : ha a megrendelés, kérem, hagyjon egy üzenetet, hogy milyen színű lesz szüksége? Ha nem, küldünk véletlenszerűen.
Termék fotók megjelenítése :
Megjegyzés : Helló mindenki vevő, kérem, hagyjon minket a teljes név, pontos cím, irányítószám, abban az esetben a csomagot visszaküldik. Ha a csomag visszatért, mert a rossz cím,nem vállalják kötelesség. Nem vállalják a Vámhatóság az Adó, nem felelős, ha a csomag blokkolja a Vámnál, ezért kérjük, ellenőrizze az Ország-Politika, ha az áruk szabad importálni. Amikor kiválasztják a DHL/Fed Ex, wil ellenőrizze, hogy a cím egy Távoli helyen. Én f, Távoli Terület Díjat kell fizetni. Néha megváltoztatjuk a szállítási módot, majd válassza ki a megfelelő szállítási módot az ön számára, de a szállítási idő azonos, de még követési adatokat az interneten. Bár értem, köszönöm! Néhány áruk közé fém, villamosenergia-vagy mágnesesség, így nem hajó, E-Csomag az E-EMS; ha így van, akkor fog változni, más megfelelő módon, ahogy China Post, vagy Post NL..
Amíg megkapják a csomagot, ha ez volt törve , kérjük, ne írja alá a csomagot, majd lépjen velünk kapcsolatba, időben , megpróbálom a legjobb, hogy slove , ha elfogadtad, törött csomag ,akkor nem vállalja bármilyen probléma !!!!
Erica Zhang

R

Hasonló termékek a kategóriában