.

.

sugár érzékelők riasztó három gerendák 100m érzékelési tartomány

sugár érzékelők riasztó három gerendák 100m érzékelési tartomány

HUF 16200.00
Az áru mennyisége

sugár érzékelők riasztó három gerendák 100m érzékelési tartomány A szállítási költség felsorolt, a rendszer által csak a hivatkozás, illetve, ha igazán akarod venni ezt a tételt, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval első, hogy ellenőrizze az esetleges kedvezmény, szállítás, fizetés előtt ezt a parancsot. Köszönöm.
Érzékelő Konzol nem inclued.
Mi csak eladni minőségi termék.
Megjegyzések : Tudjuk az árut, hogy minden ország a világon; kérjük, forduljon az eladó, ha a vatera piacterén rendszer nem támogatja küldeni az árut, hogy a nemzet, az azért van, mert a rendszer alapértelmezett beállítása korlátozott funkció.
A szállítás express, ha a vevő úgy dönt, EMS, az eladó küld az áru EMS, DHL vagy a UPS vagy a FEDEX vagy a TNT vagy ARAMEX szerint a helyzet. Bármilyen különleges igénye van, kérem, hagyjon megjegyzések az eladó.
Jellemzők : Fotoelektromos IR sugár érzékelő digitális frekvencia átalakítás Mout adó-vevő készülék, kerítést épít, hogy nem lehet látni; Ha a sugár blokkolt, riasztási; Riasztási kimenet NC/NEM választható, kompatibilis más márka riasztó rendszerek, mint például a HONEYWELL,a DSC,a GE vagy a BOSCH; Ellenálló, eső, köd, hó, fagy; Beépített automatikus állítható erős fény szűrő rendszer (akár 50 000 LUX); Jó teljesítményt érje közvetlen napfény, teljesen ellen fluoreszkáló autó fény; AGC áramkör, az érzékelő automatikusan növeli az érzékenységet, amikor szembesült a zord környezet; Egyszerű beállítás a vizuális LED kijelző; PC műszaki műanyag; Professzionális vízálló kivitel, a gumi tömítés körül; IP fokozat : IP65; Elfogadja mikroprocesszor vezérlés(CPU), igazi digitális áramkör; Vízszintes / függőleges optikai szög könnyen állítható
Műszaki adatok, egyedi jellemzők :
* digitális kijelző mutatja a jel intenzitása
* csatorna dip kapcsolót, hogy ne legyen a közelben jel inteference; dolgozik egy másik frekvencián;
SS-ABE50 SS-ABE100 SS-ABE150 SS-ABE200 SS-ABE250
Megkapja az árut rövid időn belül, kérjük, idézet a szállítási költség a DHL, UPS vagy a Fedex az eladótól.
Mindig szívesen látlak, hogy küldjön nekünk üzenetet online, vagy e-mailben, ha bármilyen kérdése.

R

Hasonló termékek a kategóriában