.

.

2db/sok Narancs, Kék Alapítvány a Smink Szivacs Puff Kör Alakú Kontúr Blender Hibátlan kétbalkezes Púder nedves, majd próbálja meg használni

2db/sok Narancs, Kék Alapítvány a Smink Szivacs Puff Kör Alakú Kontúr Blender Hibátlan kétbalkezes Púder nedves,

HUF 2565.00
HUF 2700.00
-5 %
Az áru mennyisége


Funkciók a Kozmetikai Szivacs Puff Súly : 10g S uitable az van : Home/fél/egyéb szakmai használja Anyag : Szivacs Puff Funkció : Szuper Puha、Rövid Nyél Mérete : 4*4,5 cm Clor : Rózsa, Kék/Narancs(válassza a ong tetszik) széles Körben alkalmazható : power/alapítvány/Krém/pír ect
Csomag Tartalma : Csomagolás Tartalma : 2 db puff
Termékek
Kiváló minőségű, teljes tanúsítási
Nemzetközi híres márka együttműködés
Szállítási idő
Mi a hajó minden megrendelést követően 72 órán belül a fizetési kész. Mivel vannak további termékek a raktárban, akkor, amikor találkozol az egyes termékek nincsenek készleten, miután helyet érdekében, ne aggódj, tájékoztatjuk, hogy az első alkalommal. Reméljük, meg is értem, köszönöm, kedvesem.
Az ügyfél Teljes nevét meg a Címét
Kedves ügyfelek, kérjük, értesítsen minket a teljes helyes neve, címe, abban az esetben a csomagot visszaküldik. Ha a csomag vissza, mivel hagyj rossz a cím, nem a felelős.
Vámhatóság Adót
Nem vállalják a Vámhatóság az Adó, nem felelős, ha a csomag blokkolja a Vámon.
Távoli Terület
Amikor kiválasztják a DHL/Fed Ex, wil ellenőrizze, hogy a cím egy Távoli helyen. Én f, Távoli Terület Díjat kell fizetni.
Szállítási mód
Néha megváltoztatjuk a szállítási módot, majd válassza ki a megfelelő szállítási módot az ön számára, de a szállítási idő ugyanaz, de még mindig követési adatokat az interneten. Bár értem, köszönöm!
Fontos Emlékeztető
1 nyissa ki a doboz, amikor megkapják a csomagot, majd ellenőrizze, hogy az áru jó állapotban van, mielőtt a kézbesítő futár levelek.
2. Ha az árut jó állapotban vannak, kérem, írja alá.
3 Ha az áru törött kérjük, vegye fotó megtagadhatja meg.
Egyébként nem felelős sérülés vagy törés.
5 Csillag Visszajelzést
Ha ön elégedett a termékeinkkel & szervizek , pls egy perc, hogy hagyjon minket egy pozitív visszajelzést, " 5 stars ", ez az indítványt, hogy jobb , de örömmel, hogy nem ugyanaz az ön számára.

R

Hasonló termékek a kategóriában