.

.

RAGYOG 200PCs Fa Varrás Gomb Scrapbooking Kerek Két Lyuk 15mm Costura Botones Díszíteni bottoni botoes CB0044B

RAGYOG 200PCs Fa Varrás Gomb Scrapbooking Kerek Két Lyuk 15mm Costura Botones Díszíteni bottoni botoes CB0044B

HUF 1485.00
Az áru mennyisége

RAGYOG 200 PCs Fa Varrás Gomb Scrapbooking Kerek Két Lyuk 15mm Costura Botones Díszíteni bottoni botoes CB0044 B
Anyag
Fa
Méret
El : 15mm Di.
átalakítás : 1 inch = 25,4 mm-es vagy 1mm = 0.0393 inch
Szín
Bogár Festmény
Mennyiség
Akkor kap 200 ez az elem a lista ár
Rész Cb0044 B
Megjegyzés : Ha a rendelés összege magasabb, mint a 100 dollárt, akkor fontolja meg, hogy küldjön express by ingyenes. köszönöm.
Politika Vissza
Ha megjelenik a hibás elem DOA (hibás érkezéskor), kérjük, értesítsen minket, 7 napon belül vissza utasítás a csere. A tétel(ek) vissza kell szolgáltatni a teljes csomagolt anyag nélkül használják.
A visszatérő szállítási költség lesz a költségek által Regisztrált Légiposta. Miután megkaptuk a visszatérő egység fogjuk vizsgálni, értékelni tudjuk a készülék 7 napon belül. Akkor majd küldök egy teljesen új, helyettesítő egység a szállítási költség, ha megfelel a garanciális követelmények.
Egyéni Adók
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ez lesz a költségeket, ha felmerült. Minden ország szokásait megvan a saját szabványok értékelése során a vámhatóság adót & vámok, amikor az áru feldolgozása révén az ország. Minden kapcsolódó vámhatóság adót / vámot lesz a címzett költségeket, ha felmerült.
Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszajelzés Részletes eladóértékelések
Értékeljük az üzleti hagy pozitív visszajelzés után minden kifizetés.
Ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, értékelje a részleteket a tranzakció (Részletes Eladó Nézettség) a pozitív visszajelzés, Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt visszajelzés.

R

Hasonló termékek a kategóriában