.

.

Magas minőségű Szilikon forma édes méz a méh virág minta négyzet alakú, penész, Kézzel készített szappan Tömjén gyanta agyag kézműves mol DIY eszköz

Magas minőségű Szilikon forma édes méz a méh virág minta négyzet alakú, penész, Kézzel készített szappan Tömjén

HUF 2427.30
Az áru mennyisége


Leírás : Termék Típusa : aw025 Anyag : magas minőségű szilikon Penész szín : véletlenszerű Minőség-ellenőrzés : az sgs.fda Penész tömeg (g) : kb. 189 Szappan súlya (g) : 90 Penész műszaki adatok (cm) : körülbelül 9 * 7 * 4 késztermék műszaki adatok (cm) : körülbelül 7 * 5 * 2.5 Jellemzők : Magas élettartam, illetve a rugalmasság. Ez tartja a formáját, sok éven át. Többször felhasználható, nem ragad. Használata egyszerű, tiszta. Névleges hőmérséklet : 50 ° C-250 ° C, Mielőtt vásárol bármely terméket üzletünkben, kérjük, ellenőrizze a méretet köszönöm.
Szállítás :
Akkor a hajó a tétel számított 3-5 munkanapon belül megkapja a fizetséget. Mi lesz a hajó, hogy az, hogy elmész, cím, kérjük, győződjön meg róla, hogy a cím helyes. Elemek keresztül szállítják China post regisztrált air mail vagy China Post Rendes Kis Csomag Plusz ( tetszés Szerint ) ; ez általában 15-60 nap, hogy az Egyesült Államok, Európa, valamint más helyen a világ minden tájáról. A tételeket, amelyek vásárolni, a teljes összeget a fenti $200, majd küldje el a MENTŐK, vagy a DHL, Ez lesz sokkal több, gyorsan.
Általában szállítási idő : USA 15-25 munkanap EU coutries pedig Ázsiai countries20-30 munkanapon orosz föld, s az ország közeli 30-55 munkanapon Dél-Amerikai országok 30-50 munkanapon belül. Más országok : 30-55 munkanapon belül.
Visszajelzés :
Őszintén reméljük, hogy te is adj egy jó visszajelzés. Ha bármilyen problémája van, akkor forduljon hozzánk, megoldjuk a problémákat, azonnal, amíg nem teljesülnek.
Visszatér :
Biztosítjuk a szabad 7 NAP GARANCIA, ezt az elemet, kínálunk cserére vagy visszatérítésre, de a szállítási költségeket a felelősség a vevőt.
Kérjük, Vegye Figyelembe :
1.Mi nem terjed ki minden elem a kár használat után, vagy eredményeképpen kárt okozott a víz,
2.Egy teljes azonnal befizetett összeg visszatérítésre kerül, ha az elemek vissza az eredeti állapot 7 napon belül, hogy a hely.
Egyéb politikák :
*Nem vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó.
*Az összes e-maileket lesz a válasz, 1 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
*Komoly Vevő Csak! Kérem tegyen ajánlatot csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.
♥ Azt fogja találni, hogy egyre több a szép formák megosztani itt ♥
KÖSZÖNJÜK a támogatást !!!
Remélem, hogy együtt tudunk működni egymással sokáig.
A kedves barátom :
John Young.
Kínából.

R

Hasonló termékek a kategóriában