.

.

2db/Sok-Állítható Szög Co2-Jet Gép+6 m Tömlő CO2-Jet Canon Gép CO2 Pistola

2db/Sok-Állítható Szög Co2-Jet Gép+6 m Tömlő CO2-Jet Canon Gép CO2 Pistola

HUF 108000.00
Az áru mennyisége


Termék Neve : Multi angle CO2-Jet Gép
MOKA színpad fények a legjobb co2 gép gyártó Guangzhou város, Kína.Ez az új design co2 sugárhajtású gép ,A gép ereje ki-csatlakozó, könnyen csatlakoztassa a gép tápkábelét egyenként. a gép 1 dmx csatorna,spray köd folyamatosan, amíg abba, hogy működik. Ez a népszerű előadók, DJ, illetve színpadi előadók, ők rugalmas, könnyű súly adni a mozgás szabadságát, majd a autóval a tömeg a CO2-hűtött frenzy! Termékleírás : Teljesítmény : nagy teljesítményű szén-dioxid-gáz Ellenőrzés módja : DMX512 vezérlés Kézi vezérlő DMX csatornák : 1 csatornás CO2-spray (0-255) A Linkable : DMX/Hatalom/ki (zárható powercon) Feszültség : AC100 V/ 240 V Teljesítmény : 200 W Elérni : 6-10 méter névleges Nyomás : akár 1400 Psi Tömlő hossza : 6meter vagy egyéni hossza elérhető gyors csatlakozó Co2 gáz lövés szöge : állítható 0-100 fokú Termék szavatossági idő : 1 év Csomagolás módja : karton dobozban hab belső Csomagolási méret : 38cm*30cm*20cm Súly : 8.5 kg Bruttó súly : 10kg Telepíti illusztráció :
1.A helyek a nagy CO2-Oszlopban a megfelelő pozíció
2. Csatlakoztassa a C02 tömlő, gáz -, üveg
3. Tegye le azt az üveget tartsa a lapos
4. Csatlakoztassa a készüléket a gáz palack keresztül a tömlő,tömlő egyik oldalon csatlakoztassa a tank,a másik oldalon csatlakoztassa a gépet
5.Kapcsolja be a szelep, a gáz palack
6.Csatlakoztassa a készüléket a konzolba
7. Mielőtt szétszerelése, először kapcsolja ki a palack szelep,ki a gáz, amely marad a csőben,majd kapcsolja ki a készüléket,végül külön a csatlakozó a gáz üveg Csomagolási lista minden egyes egység : co2-jet gép 6 méter gáz tömlő 2 méteres DMX kábel hálózati kábel kézi könyv
GYIK
1.K : elfogadja csepp hajózás?
A : Igen, mi a csepp hajózás, nem maradt az információt a csomagot.
2.Q : Hogyan tudom nyomon követni a rendelést?
A : Után küldjük a megrendelést, a professzionális ügyfélszolgálat küld a nyomon követési számot ali. Nyomon követheti a csomagot a DHL, Fed Ex, UPS, EMS, HK Post.. weboldalon. Eközben követjük tovább a csomagot a számodra, amíg nem kapta meg a csomagot biztonságát.
3.Kérdés : én egy viszonteladó,szeretnék vásárolni, sok darab a tétel, amit a nagykereskedelmi árát?
Egy : Szia,köszönöm az érdeklődését, ha meg szeretné vásárolni, nagy mennyiség, kérjük, küldjön e-mailt nekünk, akkor önnek a legjobb ár, köszönöm.
4.Q : Mennyi az adó? mennyi kijelentette, a számlán?
Egy : A fizetési készült, nem tartalmaz semmilyen adó, vám ,Cégünk nem vállal feladatokat úticél megyében. De lehet, hogy egy kisebb értékű számla neked, ha kéred.

R

Hasonló termékek a kategóriában