.

.

Ingyenes Szállítás EZON T023 Futó Sport Óra Lépésszámláló, Kalória Monitor, Digitális Óra, Külső Futó Sport Karóra Vízálló

Ingyenes Szállítás EZON T023 Futó Sport Óra Lépésszámláló, Kalória Monitor, Digitális Óra, Külső Futó Sport

HUF 10692.00
HUF 24297.30
-56 %
Az áru mennyisége


Ingyenes Szállítás EZON T023 Futó Sport Óra Lépésszámláló, Kalória Monitor, Digitális Óra, Külső Futó Sport Karóra Vízálló
Bevezetés
Köszönjük, hogy EZON futó sport nézni. Ez egy multi-funkcionális nézni, amely idő, naptár, ébresztés, stopper, valamint intézkedés lépéseket, távolság, sebesség, kalória. Megtekintheti a gyakorlat feljegyzések az elmúlt 10 napban.
Jellemzők
Lépésszámláló .. egy beépített lépésszámláló, ezt az órát lehet számolni, minden lépés, amit teszünk, azáltal, hogy érzékeli a rendszeres mozgás a karját. Megjeleníti a lépés száma, valamint a gyakorlat távolság valós időben, úgy, hogy ad pontosabb eredményt, mint a legtöbb hétköznapi okos telefonok. Viselni, ez az óra a munkaidő, vagy bármikor, értesíti gyakorolja állapot.
Távolság/Sebesség .. A mérőóra méri, hogy a lépéseket, sebesség, távolság, gyakorlat, idő, kalória fogyasztás, a bekapcsolás után.
Kalória Fogyasztás
BMI Index .. kell beállítani a felhasználói információt, mint pl. életkor, nem stb. használata előtt lépésszámláló. A beállítás után a felhasználói adatokat, az óra kiszámolja a felhasználó BMI (Body Káosz Index).
Edzés Kedvéért. A watch marad az utolsó 10 gyakorlat rögzíti.
50 Év Naptári Az órát tartalmaz az 50 éves naptár (2010-2059). A héten lesz reset után automatikusan az év, hónap, dátum nincs beállítva.
Stopper .. A legnagyobb, a stopper mérési 99 óra 59 perc 59 másodperc. Ennek két módja van, hogy intézkedés : egyetlen szegmens, stopperóra, majd a kör stopper. Egyetlen szegmens stopper áll rendelkezésre, hogy az intézkedés a menetidő egy sportoló. Kör stopper használják, rögzítse a kört, részidő, akkor akár 30 kör adatokat.
Riasztó .. Ha bekapcsolja a riasztót, ez az óra harangszó körülbelül 20 másodpercig, míg elérte a riasztási idő, nyomja meg bármelyik gombot, hogy megállítsa a harang.
Óránkénti Csipogás .. Ha bekapcsolja az óránkénti csipogás, ez az óra hangjelzést ad, ha egyszer minden órában.
5 ATM vízállóság .. A karóra vízálló 5 ATM. Az sem jelent gondot viselni az órát, amíg a mosás kézzel, hogy a zuhany hideg vízzel, úszás. Ne viselje az órát búvárkodás közben, vagy hogy szauna, stb. Ne nyomja meg bármelyik gombot a víz alatt.
EL Háttérvilágítás .. A képernyő továbbra is világít, körülbelül 3 másodperc alatt nyomja meg a blacklight gombot.
Megjegyzések Az Ügyfelek Számára :
Ezt az órát a gyári van az alvó állapot, kérjük, nyomja meg négy gomb együtt, hogy visszatérjen az idő, mód, mely megjeleníti az aktuális időt a képernyőn. Az alvás állapota, ezt az órát tartja az idő csak anélkül, hogy megjelenne a képernyőn.
Csomagolás :
T023 B01 Nézni, Jótállási jegy, használati Utasítás (angol)

R

Hasonló termékek a kategóriában